DS SERIJA

Motorizovana totalna stanica sa Xpointing tehnologijom. Xpointing tehnologija koristi napredne algoritme za automatsko praćenje prizme koji omogućavaju tačno čitanje ugla čak i u noćnim uslovima. Sa automatskom praćenjem sada nije potrebno da operater vizira ka prizmi, DS totalne stanice pronalaze centar prizme automatski. Može se koristiti i kao skener. Idealan je za sve geodetske i gradjevinske poslove.

Nastavi sa čitanjem

OS PROFESIONALNA SERIJA

OS PROFESIONALNA SERIJA

OS profesionalna serija totalih stanica kompaktnog dizajna sa dva ekrana u boji na dodir i alfa numeričkom tastaturom, odličnim daljinomerom i bluetoot-om prve klase koji omogućava bežični rad sa kontrolerom do 300m...

Nastavi sa čitanjem

ES SERIJA

Es serija totalih stanica je dizajnirana sa ciljem da iskoristi sve prednosti najnovije tehnologije upakovana u malom elegantnom dizajnu...

Nastavi sa čitanjem

MS SERIJA

MS seriju karakteriše spektar inovativnih tehnologija totalne stanice MS05AX i MS1AX imaju vrhunske performanse za merenja ugla i dužina kao i pouzdane roborizovane funkcije. Ove stanice osiguravaju dramatično poboljšanje u pogledu preciznosti i produktivnosti. Pogodne su za sva geodeska merenja, gradjevinarstvo, monitoring i 3D industrijska merenja.

Nastavi sa čitanjem

PS SERIJA

PS serija je profesionalna robotizovana totalna stanica kompaktnog dizajna sa jednim ekranom u boji na dodir i alfa numeričkom tastaturom.

Nastavi sa čitanjem

Novosti

Kontakt

Bulevar Mihajla Pupina 10i/vp4
YU Business Center, Novi Beograd, 11070

Telefon/faks: +381 (0)11 311-0972
e-mail: geonet@eunet.rs, office@geonet.rs