Pythagoras Base - osnovni modul

Pitagora je samostalna CAD+GIS aplikacija, dizajnirana da služi Vašim potrebama kao geometra ili inženjera. Bez obzira na to koliko su složeni Vaši planovi ili projekti, izrađuje sofisticirane crteže i proračune, kroz jednostavne operacije. Verzija 23 je urađena za 64bit računare sa znatno bržim radom prilikom obrade veće količine podataka.

Intuitivan crtež i programski alati

Čak i povremeni korisnik može da dostigne visok stepen produktivnosti sa Pitagorinim alatima. Inteligentno snepovanje, ukazivanje na geometrijske odnose i polja za unos podataka su samo neke od tehnika koje čine Pitagoru veoma produktivnom i lakom za korišćenje.

Napredna DWG i DXF kompatibilnost

Pitagora podržava industrijski standardne formate datoteka. Ona otvara i čuva crteže u Pitagorinom, DWG, DXF i ASCII formatu. Zahvaljujući Open Design Alliance Pitagora uvek može da otvara i čuva podatke u najnovijim DXF ili DWG formatima.

Rad sa 3D oblakom tačaka

Pitagora od verzije 14, se razvija za potrebe obrade 3D oblaka tačaka, klasifikacija, editovanje i vektorizacija.

Napravite simbole, stilove linija i obrasce

Pitagora rukuje najsloženijim simbolima, stilovima linija i šarama. Jednostavna mogućnost da se napravi sopstveni stil čiji elementi mogu da se dele sa drugim CAD programima ističe Pitagorinu kompatibilnost.

Uvoz georeferenciranih slika

Georeferencirane slike su novi standard formata slika. Pitagora ih uvozi i postavlja ih automatski na odgovarajuću lokaciju.

Izvoz u Google Earth

Priprema posla nikada nije bila lakša. U Pitagori samo izaberite objekte koje želite da izvezete u Google Earth i pritisnite dugme. Vaš projekat će biti prikazan u Google Earth-u na odgovarajućoj lokaciji.

Kreirajte sopstvene VBA makroe

Otvorenost izvornog koda omogućava korisnicima da kreiraju potprograme ili alatke za njihove osobene potrebe. Makroi se kreiraju pomoću: menija, alatki, operacija.

3D modul

Pythagoras 3D modul omogućuje korisniku rad na crtežu u režimu 3D, kroz 3D prozor. Ovde možete vršiti prikaz i obradu oblaka tačaka izradu pojednostavljenih 3D crteža, kroz veliki broj funkcija. 

17 Avgust 2023
Poštovani korisnici obaveštavamo vas da je dostupna Pythagoras verzija 23 n...
18 Maj 2023
Poštovani, GEONET INŽENJERING doo Beograd, kao distributer opreme za navig...

Kontakt

Bulevar Mihajla Pupina 10i/vp4
YU Business Center, Novi Beograd, 11070

Telefon/faks: +381 (0)11 311-0972
e-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli., Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. 

GeoNet Inženjering d.o.o. © 2004-2023. godina