Pythagoras geokodiranje - modul geokodiranje

Pitagorin modul za geokodiranje vam omogućava da napravite svoj crtež uz pomoć šifara (kodova) dodeljenih tačkama na terenu, transformacijom kodova terenskih podataka u linije i simbole možete nacrtati vaš crtež u jednom potezu.

Pretvaranje terenskih podataka u gotov crtež

Tačke, simboli i linije će automatski biti ucrtane u odgovarajući „lejer“, boju, veličinu, stil... Pitagora nudi različite opcije kodiranja koje omogućavaju da situacije sa najkompleksnijim merenjima budu jednostavno prevedene u crtež.

Podrška za gotovo sve GPS i TPS instrumente

Pitagora podržava gotovo sve modele GPS i TPS koji se koriste na tržištu. Samo je potrebno odabrati odgovarajući kolektor podataka sa liste i selektovati datoteku premera. Pitagora će automatski početi prevođenje kodova u simbole i linije.

Automatski sistem kontrolnih tačaka pri nepravilnom korišćenju

Automatski kontrolni sistem upozorava korisnika da je na terenu došlo do nepravilne upotrebe i daje mogućnost da se odmah ispravi greška.

Kombinacija GPS i TPS merenja

Kombinovanjem GPS i TPS merenja Pitagora može kreirati crtež u bilo kom nacionalnom koordinatnom sistemu.

17 Avgust 2023
Poštovani korisnici obaveštavamo vas da je dostupna Pythagoras verzija 23 n...
18 Maj 2023
Poštovani, GEONET INŽENJERING doo Beograd, kao distributer opreme za navig...

Kontakt

Bulevar Mihajla Pupina 10i/vp4
YU Business Center, Novi Beograd, 11070

Telefon/faks: +381 (0)11 311-0972
e-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli., Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. 

GeoNet Inženjering d.o.o. © 2004-2023. godina