Pythagoras saobraćajnice - modul za saobraćajnice

Pitagora se dokazala kao moćan poslovni softver koji je lak za korišćenje prilikom projektovanja saobraćajnica. Dobro kreirani prozori prikazuju podatke sa terena, a prilagodjena kontrolna tabla će vam pomoći da projektujete osovinu i niveletu saobraćajnice.

Integrisani situacija, niveleta i poprečni profil

Program omogućuje interaktivan prikaz situacije saobraćajnice, podužnog profila, kao i karakterističnih normalnih profila kroz zasebne prozore, to jest bilo gde da stanete kursorom na osovinu saobraćajnice na situaciji u realnom vremenu ćete dobiti izgled poprečnog profila (sa svim elementima) kao i poziciju na podužnom profilu.

Automatsko proširenje

Po potrebi, može se automatski menjati širina puta u krivinama u skladu sa izabranim parametrima. Ovo vam omogućuje da projektujete saobraćajnice za teški saobraćaj jednostavnim podešavanjem parametara.

Dodavanje instalacija u vaš projekat

Ukoliko u Vašem projektu postoje mesta ukrštanja različitih instalacija (kanalizacioni vodovi, vodovodne cevi, električni vodovi...), Pitagora Vam daje mogućnost da ih označite različitim simbolima i kao takve prikažete u podužnim i poprečnim presecima.

Izrada profila

Po završetku projektovanja osovine, nivelete i definisanja karakterističnih normalnih poprečnih profila, možete izdvojiti sve podužne i poprečne profile uz prikaz svih neophodnih informacija za projektante u posebne crteže pripremljene za štampu.

Računanje količina zemljanih radova

Poslednji korak do završetka projektovanja saobraćajnice jeste računanje zapremine. Nakon podešavanja parametara završnog sloja zemljišta i faktora mase, Pitagora će izračunati tačne količine zemljanih radova i napraviti izveštaj.

Prevođenje projekta u crtež

Nakon završetka projekta, možete prevesti ceo projekat u crtež i pripremiti ga za obeležavanje.

17 Avgust 2023
Poštovani korisnici obaveštavamo vas da je dostupna Pythagoras verzija 23 n...
18 Maj 2023
Poštovani, GEONET INŽENJERING doo Beograd, kao distributer opreme za navig...

Kontakt

Bulevar Mihajla Pupina 10i/vp4
YU Business Center, Novi Beograd, 11070

Telefon/faks: +381 (0)11 311-0972
e-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli., Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. 

GeoNet Inženjering d.o.o. © 2004-2023. godina