SNIMANJE BESPILOTNIM LETILICAMA (DRONOM)

 

SNIMANJE BESPILOTNIM LETILICAMA (DRONOM)

GEONET INŽENJERING DOO izvodi snimanja iz vazduha bespilotnim letilicama i vrši obradu snimljenih podataka u cilju izrade oblaka tačaka, digitalnog modela terena, ortofoto podloga i topografskih podloga.

Pored gore pomenutih aktivnosti takođe izvodimo snimanja kamerom visoke rezolucije (45MP) nepristupačnih lokacija i objekata, kao što su stubovi dalekovoda, vetrogeneratora, mostova, soliteri i slično u cilju prikupljanja foto i video materijala za potrebe izrade tehničkih izveštaja o kontroli i inspekciji objekata.

GEONET INŽENJERING DOO je opremeljen sledećim letilicama koje su registrovane u direktoratu civilnog vazduhoplovstva i poseduju važeće osiguranje:

  • eBee Senfly Plus RTK/PPK sa kamerom SODA rezolucije 20MP (sa 170m visine obezbeđuje rezoluciju snimka od 4cm);
  • DJI Phantom 4 sa kamerom 12MP (sa 100m visine/odstojanja obezbeđuje rezoluciju snimka od 3.75cm);
  • DJI MATRICE 300 sa kamerom Zenmuse P1 rezolucije 45MP (sa 100 visine/odstojanja obezbeđuje rezoluciju snimka od 1.25cm), ovla letilice je opremljena i sa LIDAR skenerom Zenmuse L1 koja obezbeđuje određivanje položaja tačaka sa tačnosti 5cm po visini i 10cm po položaju.

 

 

POGLEDAJTE PREZENTACIJU IZRADE GEODETSKE PODLOGE METODOM LIDAR LASERSKOG SKENIRANJA IZ VAZDUHA

17 Avgust 2023
Poštovani korisnici obaveštavamo vas da je dostupna Pythagoras verzija 23 n...
18 Maj 2023
Poštovani, GEONET INŽENJERING doo Beograd, kao distributer opreme za navig...

Kontakt

Bulevar Mihajla Pupina 10i/vp4
YU Business Center, Novi Beograd, 11070

Telefon/faks: +381 (0)11 311-0972
e-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli., Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. 

GeoNet Inženjering d.o.o. © 2004-2023. godina