Distribucija i zastupništvo

GeoNet Inženjering d.o.o. je zastupnik i distributer japanske kompanije TOPCON za područje Srbije i Crne Gore, jednog od vodećih proizvođača geodetske i oftalmološke opreme.

GeoNet Inženjering d.o.o. je distributer geodetske opreme: geodetske totalne stanice, automatski i digitalni niveliri, GPS oprema i softver.

GeoNet Inženjering d.o.o. obezbeđuje isporuku opreme, obuku za rad sa opremom i što je najvažnije neprekidnu podršku korisnicima u toku celog dana bilo gde da se korisnik nalazi. Na stranici "Specijalna Ponuda" možete se informisati o popustima i specijalnim uslovima za nabavku geodetske opreme.

Takođe GeoNet Inženjering d.o.o. je zastupnik i distributer belgijske kompanije ADW Software za područje Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. ADW Software se već više od 10 godina bavi razvojem programskog paketa Pythagoras za CAD i GIS pod Windows platformom. Pythagoras je jedini CAD alat koji je dizajniran i za IBM Macintosh računare.

GeoNet Inženjering se bavi isporukom, obukom korisnika za rad sa programom i obezbeđuje neprekidnu podršku korisnicima u toku celog dana.

GEODETSKA OPREMA

GEODETSKA OPREMA

TOPCON, Geodetska oprema, totalne stanice i GPS uređaja kao i pribora...

Više informacija

SOFTVERSKA REŠENJA

SOFTVERSKA REŠENJA

TOPCON, fotogrametrija, kontrola radilišta, monitoring, obrada, kartiranje...

Više informacija

KONTROLA GRAĐEVINSKIH MAŠINA

KONTROLA GRAĐEVINSKIH MAŠINA

Uređaji za 2D i 3D kontrolu građevinskih mašina...

Više informacija

CAD+GIS Pythagoras

CAD+GIS Pythagoras

Program za geodeziju, kartiranje, GIS, projektovanje...

Više informacija

 

Kontakt

Bulevar Mihajla Pupina 10i/vp4
YU Business Center, Novi Beograd, 11070

Telefon/faks: +381 (0)11 311-0972
e-mail: geonet@eunet.rs, office@geonet.rs