Distribucija i zastupništvo

GeoNet Inženjering d.o.o. je zastupnik i distributer japanske kompanije TOPCON za područje Srbije i Crne Gore, jednog od vodećih proizvođača geodetske i oftalmološke opreme.

GeoNet Inženjering d.o.o. je distributer geodetske opreme: geodetske totalne stanice, automatski i digitalni niveliri, GPS oprema i softver.

GeoNet Inženjering d.o.o. obezbeđuje isporuku opreme, obuku za rad sa opremom i što je najvažnije neprekidnu podršku korisnicima u toku celog dana bilo gde da se korisnik nalazi. Na stranici "Specijalna Ponuda" možete se informisati o popustima i specijalnim uslovima za nabavku geodetske opreme.

Takođe GeoNet Inženjering d.o.o. je zastupnik i distributer belgijske kompanije ADW Software za područje Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. ADW Software se već više od 10 godina bavi razvojem programskog paketa Pythagoras za CAD i GIS pod Windows platformom. Pythagoras je jedini CAD alat koji je dizajniran i za IBM Macintosh računare.

GeoNet Inženjering se bavi isporukom, obukom korisnika za rad sa programom i obezbeđuje neprekidnu podršku korisnicima u toku celog dana.

13 Juli 2022
  SNIMANJE BESPILOTNIM LETILICAMA (DRONOM) GEONET INŽENJERING DOO izvodi sn...
14 April 2022
GEONET INŽENJERING DOO je zastupnik Letonske kompanije SPH Engineering iz Rig...
08 April 2020
Serija GM-50 je savršen alat za obeležavanje i merenje, idealno rešenje za po...

Kontakt

Bulevar Mihajla Pupina 10i/vp4
YU Business Center, Novi Beograd, 11070

Telefon/faks: +381 (0)11 311-0972
e-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli., Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. 

GeoNet Inženjering d.o.o. © 2004-2022. Izrada sajta Lazacom