Topcon digitalna farma

Povećajte tačnost merenja sirovina, kako biste smanjili troškove proizvodnje i povećali produktivnost.

Topcon Vam nudi jednostavnu kontrolu unosa sirovina u mikser, automatsku povezanost uređaja sa Topcon preciznim softverom ili TAP online platformom koju su dizajnirali sami farmeri.

TAP platfroma za digitalizaciju farme

Kontrolisanje siroviana nekada može biti jako komplikovano. Stočarima je potreban pojednostavljen pristup samoj mešalici hrane i jednostavan program koji će prikupljati, obrađivati podatke, kreirati dnevne/mesečne izveštaje i sve ono što će proizvodnju učiniti efikasnijom.

TAP FEED platforma je najnovije rešenje koje će Vam celokupan posao učiniti lakim i jednostavnim. Povezana je direktno sa samom mešalicom hrane, prikuplja sve podatke i nudi Vam kompletnu analizu utrošenih sirovina i njihove distribucije.

Precizna kontrola mešanja sirovina

Naše modularno rešenje je primenjljivo na svim tipovima mešalica hrane. Bilo da ga koristite za prosto praćenje i evidentiranje izmerenih vrednosti ili kroz napredan sistem TAP platforme za automatsku evidenciju na Vašem profilu i kreiranje automatskih izveštaja.

Ukoliko želite, podaci se mogu kontrolisati i kroz jedan od desktop programa koje imamo u ponudi: TMR TRACKER Basic, TMR TRACKERDairy ili TMR TRACKER BEEF, kupovinom trajne licence.

03 Decembar 2023
Instalacija Topcon Autopilot sistema - Kubota M7132 Za potrebe precizne polj...
27 Oktobar 2023
Poštovani,Obaveštavamo Vas da smo od oktobra 2023. godine zvanično postali za...

Kontakt

Bulevar Mihajla Pupina 10i/vp4
YU Business Center, Novi Beograd, 11070

Telefon/faks: +381 (0)11 311-0972
e-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli., Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. 

GeoNet Inženjering d.o.o. © 2004-2023. godina