GeoNet Inženjering d.o.o. je firma koja nudi usluge izrade i izvođenja geodetskih projekata kao što su katastarsko-topografske podloge, osmatranje objekata, kontrola izgradnje objekata, merenje i izravnanje geodetskih mreža.
Uz primenu savremenih tehnologija prikupljanja podataka, nudimo sve vrste usluge aerofotogrametrijskog snimanja i skeniranje površina savremenim UAV letelicama i LiDAR skenerima.
Nudimo usluge izrade idejnih i glavnih projekata (saobraćajnice, saobraćajna signalizacija, vodovod i kanalizacija, toplovod, elektroistalacije i telekomunikaciona mreža).

 • Vršimo sva snimanja savremenom LiDAR tehnologijom iz vazduha.

  Tim iskusnih stručnjaka, uz veliko iskustvo primene LiDAR tehnologije za snimanje preko 200km dalekovoda, preko 150km saobraćajnica i preko 650 hektara površine, će brzo i efikasno odgovoriti na sve vaše potrebe.

 • Fotogrametrijsko snimanje fasada

  Vršimo fotogrametrijsko snimanje fasada zgrada, kulturno-istorijskih spomenika, građevinskih objekata.
  Bilo da je neophodno izvršiti precizna računanja površina ili je neophodno izvršiti detaljan inspekcijski nadzor, naš tim će adekvatno odgovoriti na sve vaše potrebe.

 • Uređenje zemljišne teritorije komasacijom

  Uspešno i u ugovorenom roku smo završili uređenje zemljišta komasacijom u 5 katastarskih opština sa površinom preko 30,000 hektara. Pri uređenju zemljišta komasacijom, osim sređivanja imovinsko pravnih odnosa, obnove katastarskog premera u građevinskom reonu, grupisanja poljoprivrednog zemljišta, vrši se i implementacija kapitalnih projekata u skladu sa prostorno planskim dokumentima, poput izdvajanja površine za industrijsku zonu, sprovođenje eksproprijacije za saobraćajnu obilaznicu i sl.
  Tim iskusnih stručnjaka stoji na raspolaganju za sve informacije i savete.

 • Geodetsko osmatranje objekata

  Vršimo geodetska osmatranja izgrađenih objekata i tla - oskultacije objekata.
  Kako bi se obezbedila izgradnja a kasnije i eskploataciuja objekta u skladu sa projektom i namenom, neophodno je tokom čitavog procesa izgradnje a kasnije i eksploatacije vršiti čitav niz merenja radi pravovremene detekcije svake nepravilnosti i deformacije.
  Naš tim stručnjaka će Vam pomoći da adekvatnim geodetskim projektom ili vršenjem samih merenja osigarate adekvatnu i dugotrajnu eksploataciju građevinskih objekata.

Srbija

GeoNet Inženjering doo poseduje rešenje broj 952-03-130/04-2 od 27.12.2006 za obavljanje svih stručnih geodetskih poslova iz Člana 4, Uredbe o uslovima za rad geodetske organizacije, izdato od strane Republičkog geodetskog zavoda.

Diplomirani inženjeri geodezije poseduju licence "Odgovorni projektant geodetskih radova" i "Odgovorni izvođač geodetskih radova", izdate od strane Inženjerske komore Srbije, kao i licencu Republičkog geodetskog zavoda.

Crna Gora

GeoNet Inženjering poseduje rešenje broj 02-2827/2 od 17.11.2006. za obavljanje poslova u oblastima državnog premera i katastra nepokretnosti i geodetskih radova kao i u inženjersko-tehničkim oblastima, izdato od strane Uprave za nekretnine Vlade Crne Gore.

Svi diplomirani inženjeri geodezije poseduju ovlašćenje za projektovanje i rukovođenje u oblastima državnog premera i katastra nepokretnosti i geodetskih radova kao i u inženjersko-tehničkim oblastima, izdato od strane Uprave za nekretnine Vlade Crne Gore.

Pošaljite upit

03 Decembar 2023
Instalacija Topcon Autopilot sistema - Kubota M7132 Za potrebe precizne polj...
27 Oktobar 2023
Poštovani,Obaveštavamo Vas da smo od oktobra 2023. godine zvanično postali za...

Kontakt

Bulevar Mihajla Pupina 10i/vp4
YU Business Center, Novi Beograd, 11070

Telefon/faks: +381 (0)11 311-0972
e-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli., Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. 

GeoNet Inženjering d.o.o. © 2004-2023. godina