Skip to main content

Kontrola visine prskalice

Veliki napredak u mehanizaciji pored velikih mogućnosti i velikih ušteda, samom korisniku donosi i izvesnu količinu poteškoća, prvenstveno u vidu ručnog upravljanja velikim poljoprivrednim mašinama. Možda najveći problem predstavljaju prskalice koje su tolikih razmera da ukoliko želite da iskoristite pun njihov potencijal, prosto je neophodno primeniti automatizaciju u svim mogućim oblastima. Topcon pored sistema preciznog navođenja i kontrole useva, nudi i sistem kontrole visine prskalice pomoću Norac Boom Height Control uređaja, sistem koji Vam garantuje konstantnu visinu grane prskalice u uodnosu na zemljište i samim tim ravnomeran tretman useva uz smanjenje zanošenja same mašine pri kretanju.

Koristeći tehnologiju ultrazvučnih senzora, koja se vremenom dokazala kao najkvalitetnije rešenje, Norac UC7 Boom Height Control donosi održavanje konstante visine grane prskalice, koja če automatski pratiti konture zemljišta i vršiti korekcije. Ovakav sistem donosi olakšan rad uz smanjenje stresa i umora, gde se operater može fokusirati samo na rad mašine i bezbednost. Sistem pruža različite nivoe kontrole, lako prilagođavanje vašim potrebama i kompatibilnost sa širokim spektrom poljoprivrednih mašina.

Karakteristike:

  • Automatska kontrola grane - konstantna visina u odnosu na teren
  • Napredna tehnologija ultrazvučnog senzora sa hibridnim režimom za visoku pouzdanost u otežanim uslovima gde su isprana područja, polegli usevi, tragovi točkova...
  • Proveren, pouzdan hardver
  • Univerzalna kompatibilnost (AEF ISOBUS standard)

Preuzmite brošuru

Pošaljite upit

14 Februar 2024
Pythagoras CAD+GIS verzija 2024 Predstavljamo Vam novu verziju Pythagora...
03 Decembar 2023
Instalacija Topcon Autopilot sistema - Kubota M7132 Za potrebe precizne polj...

Kontakt

Bulevar Mihajla Pupina 10i/vp4
YU Business Center, Novi Beograd, 11070

Telefon/faks: +381 (0)11 311-0972
e-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli., Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. 

GeoNet Inženjering d.o.o. © 2004-2023. godina