Skip to main content

Pythagoras GIS - modul za GIS

Pitagora nudi GIS modul koji omogućava korisnicima da kreiraju tematske mape izvodeći analize na GIS projektima. Kreiranje i popunjavanje baza, koje se mogu povezati sa bilo kojim CAD objektom, čine sve mogućim.

Pravljenje tematskih i prostornih karti

U skladu sa informacijama u bazi podataka ili atributima objekta korisnik može da napravi specifični pregled, koji vizuelno predstavlja odnos između podatka i objekta.

Detaljna analiza Vaših podataka

Pitagora vam daje mogućnost definisanja odnosa između podataka i objekata. Nakon uspostavljanja ovih odnosa moguće je vršiti pretragu objekata ili dobiti detaljni izveštaj.

Kompatibilnost sa SHAPE formatom

Omogućen je uvoz SHAPE datoteka, što kao rezultat daje crtež koji se sastoji od objekata povezanih sa podacima. GIS mape napravljene u Pitagori mogu biti izvežene kao SHAPE datoteke i uveženi u neko drugo GIS softversko rešenje.

GIS usluge

Pitagora vam pruža u potpunosti opremljen i personalizovan GIS sistem koji će uglavnom zadovoljiti vaše potrebe. Kada postoji potreba za nekom posebnom funkcijom, naš tim može analizirati vaše potrebe i proizvesti rešenje koje će se nesmetano uklopiti u vaš radni proces. Naš tim će izvršiti analizu, izradu, implementaciju i testiranje funkcije.

Najnovije vesti

22 April 2024
FC 6400 Topcon FC 6400 predstavalja novi kontroler u ponudi, koji će Vam z...
05 Mart 2024
FJD Trion S1 FJDynamics, jedna od vodećih kompanija za robotiku, fokus...

Kontakt

Bulevar Mihajla Pupina 10i/vp4
YU Business Center, Novi Beograd, 11070

Telefon/faks: +381 (0)11 311-0972
e-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. 

GeoNet Inženjering d.o.o. © 2004-2024. godina