Skip to main content

Pythagoras saobraćajnice - modul za saobraćajnice

Pitagora se dokazala kao moćan poslovni softver koji je lak za korišćenje prilikom projektovanja saobraćajnica. Dobro kreirani prozori prikazuju podatke sa terena, a prilagodjena kontrolna tabla će vam pomoći da projektujete osovinu i niveletu saobraćajnice.

Integrisani situacija, niveleta i poprečni profil

Program omogućuje interaktivan prikaz situacije saobraćajnice, podužnog profila, kao i karakterističnih normalnih profila kroz zasebne prozore, to jest bilo gde da stanete kursorom na osovinu saobraćajnice na situaciji u realnom vremenu ćete dobiti izgled poprečnog profila (sa svim elementima) kao i poziciju na podužnom profilu.

Automatsko proširenje

Po potrebi, može se automatski menjati širina puta u krivinama u skladu sa izabranim parametrima. Ovo vam omogućuje da projektujete saobraćajnice za teški saobraćaj jednostavnim podešavanjem parametara.

Dodavanje instalacija u vaš projekat

Ukoliko u Vašem projektu postoje mesta ukrštanja različitih instalacija (kanalizacioni vodovi, vodovodne cevi, električni vodovi...), Pitagora Vam daje mogućnost da ih označite različitim simbolima i kao takve prikažete u podužnim i poprečnim presecima.

Izrada profila

Po završetku projektovanja osovine, nivelete i definisanja karakterističnih normalnih poprečnih profila, možete izdvojiti sve podužne i poprečne profile uz prikaz svih neophodnih informacija za projektante u posebne crteže pripremljene za štampu.

Računanje količina zemljanih radova

Poslednji korak do završetka projektovanja saobraćajnice jeste računanje zapremine. Nakon podešavanja parametara završnog sloja zemljišta i faktora mase, Pitagora će izračunati tačne količine zemljanih radova i napraviti izveštaj.

Prevođenje projekta u crtež

Nakon završetka projekta, možete prevesti ceo projekat u crtež i pripremiti ga za obeležavanje.

Najnovije vesti

14 Maj 2024
FJD Trion V1t Nova tehnologija u kompaktnom kućištu FJD Trion V1 seri...
25 April 2024
FJD Trion V10i Jasan prikaz - Precizna merenja Uz integrisan sistem d...

Kontakt

Bulevar Mihajla Pupina 10i/vp4
YU Business Center, Novi Beograd, 11070

Telefon/faks: +381 (0)11 311-0972
e-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. 

GeoNet Inženjering d.o.o. © 2004-2024. godina