Skip to main content

Instalacija Topcon Autopilot sistema - Kubota M7132

Za potrebe precizne poljoprivrede, Geonet inženjering je instalirao napedni Topcon autopilot sistem, na traktoru japanskog proizvođača Kubota M7132. 

Traktor ima već ugrađenu pripremu za automatsko navođenje, tako da nije bilo potrebe instalirati dodatne senzore ugla točka i montiranje posebnih elektro-volana, već se kabinska konzola i GNSS prijemnik povezuju jednostavno na fabrički ugrađen sistem.

Topson AGS-2 GNSS prijemnik je najmoderniji prijemnik koji podržava sve postojeće signale svih satelitskih sistema, malih je dimenzija i ugrađuje se isključivo na originalne nosače dizajnirane za svaki tip traktora posebno, tako da nema dodatnih bušenje i improvizovanih nosača, jednostavno se montira na postojeću krovnu konstrukciju.

Terenski tim će se postarati da se kompletna oprema instalira tako da vozaču mašine ne smeta ugrađena oprema i da se svi kablovi sakriju tako da se u kabini ne primećuje ikakava dodatna oprema.

Ugrđen je moderan X-35 display, uz podršku različitih sistema precizne poljoprivrede.
Korisniku je od izeztne važnosti mogućnost priključka i kontrole ISOBUS mašina do 3 ISOBUS priključka istovremeno isključivo putem Topcon X-35 konzole.
Takođe, Topcon sistem Vam omogućava i standarne sisteme varijabilnih količina, kontrole sekcija (do 240 sekcija) i sl...

Nakon završene kalibracije, ostaje obuka u nardenom periodu, kako bismo korisniku omogućili da iskoristi sav potencijal vrhunske opreme i modernih sistema koje Topcon nudi.
Uz bežičnu komunikaciju i online TAP platformu, moguće vršiti potpunu kontrolu nad svojim parcelama, izvršenim i preostalim operacijama, moguće je konstantno praćenje traktora i slanje direktnih zadataka sa računara.

Uz dobru komunikaciju i podršku, nadamo se da ćemo korisniku olakšati obradu i povećati produktivnost.

Najnovije vesti

25 April 2024
FJD Trion V10i Jasan prikaz - Precizna merenja Uz integrisan sistem d...
22 April 2024
FC 6400 Topcon FC 6400 predstavalja novi kontroler u ponudi, koji će Vam z...

Kontakt

Bulevar Mihajla Pupina 10i/vp4
YU Business Center, Novi Beograd, 11070

Telefon/faks: +381 (0)11 311-0972
e-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. 

GeoNet Inženjering d.o.o. © 2004-2024. godina